MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Wednesday, March 11, 2009

Geramnya aku

Adoiiiiiiiiiiiiii GERAM nya rasa. Tenet ni asyik ilang je line nya. Aku nk update entry pun susah!!!!! M**** Broadband ni kalau ujan sikit pun mesti line dah merapu meraban. Aku bayar mahai tau. RM 138 sebulan. Hisy!!! Aku tukar pakai yang lain baru tau.

5 comments:

naz ilyn said...

salam...
sabo... dik fara buat bersabo... akak punya komputer lagi ting tong kekadang terus jem lepas tu tak boleh buka window... tu yang pening ni.

Qaseh said...

musim ujan line pun slow...bawa bertenang...

Opie said...

sabo je la fara....tp dengarnye maxis broadband mmg banyak masalah la..tatau nape...kazen opie pakai pon asek merungut jerk...die kate streamyx lagi bagus

Ealyie said...

sabar farah sabar... ehehehe...
dok umah pakai streamyx jek..hahaha..

Fara said...

masalahnya kt blok ni x de kabel TM. cmner nk streamyx...? klu x dh lama dah. murahh lagik.

qaseh...mmg klu ujan je dia msti wat perangai.

k.opie...ye ke? time ujan je problem klu biasa ni laju....

IKLAN