MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Wednesday, March 18, 2009

Bayar hutang AS

Dengan terrornya...As telah berjaya mengTAG aku...hihihi. So, aku sambil menggaru kepala yang tak gatal baru je bershampoo nak menjawabnya dengan jawapan yang paling tepat, agar mendapat markah tertinggi daripada cikgu As. Merepek je la aku ni....OK Jom layan!!!
  • Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
~::Bitter Sweet Story Mory:: asalnya ::CERITAKU CERITAMU:: Sebab di "blog" ni la kita berkongsi cerita, macam2 cerita yang ada. Cerita saya dan cerita anda...di sini kita bermula, cewah!!
  • Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
~www.myfara.blogspot.com ~sebenarnya aku nak gabungkan dengan nama laki aku...MIE. Patutnya aku letak faramy...saja gatal terbalikkan.
  • Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
Cerita mengenai sekeliling...isu semasa...dan anak. Bak kata aku, ROJAK. Semua ada...
  • Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
Tak pernah terfikir lagi...
  • Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?
~AS....seronok baca blog dia. Banyak citer pasal Azam (buah hatinya) dan macam2 cerita di sekitarnya. BEST!!! Sabah banyak tempat cantik kan??
  • Senaraikan 5 orang yang akan anda tag.
Kak Opie Ieta Kak Nazilyn Qaseh Kak Salwa Umi Sufira Kak Yana
  • Maaf terlebih senarai TAG...hehehehe....

8 comments:

Qaseh said...

sila amikk tag yerk..hehehe

naz ilyn said...

salam fara...
fara... kamulah yang paling rajin sekali beri tag kat akak... nak kasi nama raja tag pada fara boleh... ha ha ha...

tapi tag kali ni memang menarik... nama blog akak banyak maksud yang tersurat dan tersirat... ha ha ha.
LURAH RASA...

Fara said...

hahaha...takmo raja tag...puteri ke, permaisuri ke...br ngam :)

naz ilyn said...

fara... diva tag ko lagi sesuai..hehehe

Fara said...

diva???? hihihi

izan said...

kadang-kadang seronok ditanya orang... ibarat menjawab ujian. sedikit sebanyak boleh tahu sipemilik ini....

Opie said...

waaaaa...banyak nye hutang tag yg tertangguh...nnt opie buat ek fara

Fara said...

izan:) ye...sbg medium perkenalan jugak kan??


opie:) okeh

IKLAN