MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Wednesday, March 25, 2009

Dinner :)

Malam tadi asben volunteer nk masak untuk dinner. Wahhhh...aku bergoyang kaki dengan si Putra comel sambil melayan TV. Hahahaha!!!! Bahagianya kalau hari2 gini. Tak ada maknanya!!Kalau anak jantan dia ni tak buat perangai sampai mama nya letih bagai nak pitam, tidak la rasanya papa tu nak masak pada hari bekerja gini. Tapi tu la kalau papa yg masak western food la jadi nya. Apa boleh buat...skg ni papa handle Western Food kat kitchen dia. Nampaknya sampai ke rumah la western food nya tu. Apa pun, papa memang rajin tolong mama...Tima kasih ye bang!!
Hahahaha....nak jugak enterprem. Sebenarnya aku ni lapar nasi. Tapi dah ini yang di masak. Belasah je la. Minta maaf la ye. Tak jemput korang. Hihihi...Jom makan. Entah la sedap ke tidak:)

Biarlah pinggan ini yang menjawabnya. Sedap ker???

5 comments:

StingRay said...

siot....




automatik perut aku mula lapar...

Opie said...

ohhhhh...suami saya tak penah masak untuk saya...sbb die mmg tatau masak..hahahhaha...takat goreng telur bleh la...goreng ikan pon fail..sabo je la

Mama Adib said...

telan air luir ku melihatnya.

kongsi2 ler resipi keh keh keh

mo0ney said...

mencabar betul.teruja aku tgk mknan.adoi.slurp...

Fara said...

stinray:) jom la mkn...hihihi
opie:) besenya org laki gitu la...
mamadib:)oh ibu2 mengandung...nnt ku tny en suami ye resepinya.
muni:) hg mmg kuat mkn...hahahaha

IKLAN