MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Wednesday, March 4, 2009

Tag lagi...

The challenge is :-
  • GO to your photos folder in your computer
  • GO to the 6th Folder of your photos
  • GO to the 6th photos in that folder
  • Put the picture on your blog & description of it.
  • Invite 6 friends to join the challenge
  • Link them in your blog & let them know they have been challenged

Huhuhu...terkena gambar ni la. Aduh!!! Tak pe la. Gambar ni dah lama rasa nya tahun bila yek. Kalu tak silap tahun 2002/2003 gitu la. Time ni family day kilang mama ku keje. Rasa nya aku balik cuti sem dan kebetulan ada family day...Mama bz sgt ke hulu ke hilir arrange program sukaneka sampai ibu jari terkena apa pun tak tau. Balik rumah tengok kuku kat ibu jari kaki tu dah hitam...kesannya sampai ke hari ni masih ada.

Seterusnya aku nk meng'tag" sape ye?

  1. Cik Ha (kena tag lagi...hihihi)
  2. Cik Fiezafadila
  3. Ietams
  4. Lin
  5. Kak Opie
  6. semua yg datang ke blog ni....

**sila la ambil tag ni ye...klu bz tak pe...

6 comments:

fiezafadilla said...

adei...kena tag plak.
:P

Mrs NoeL KHairuLniZa said...

lama dah gmbar ni..gmbar ku d pc plg lama pun tahun 2007.. asyik tukar pc jer kat opis ni..

Ietams said...

tag le pulok!

Fara said...

hihihi...sila la layan ye:)

As...mmg dh lm gmbar ni...huhuhu kenangan le.

13may said...

rajinnya buat tag :D

Fara said...

13may...ku mmg rajin huhuhu...

IKLAN