MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Thursday, March 12, 2009

Dah sampai

Ini la yg aku nk cerita semalam. Tapi tak boleh nk update sebab gangguan line yang sangat teruk!!!
Apakah itu????
Tadaaaaaaaaa........
2 pasang baju Disney Anakku untuk Putra kesayangan ku
Cantik tak?? Mama telah berjaya merembatnya dari sini tanpa pengetahuan papa Putra suka tak??? Ala nk lari ke mana pulak tu? Baju dah sampai baru mama bagitau papa. Hihihi...papa senyum je tengok baju Putra yang cantik itu.

3 comments:

Opie said...

fara dok subang impian ek...dekat tak ngan subang suria, coz my sis inlaw dok subang suria

Ietams said...

ooo senyap² shopping ek..
biasenye gitu kan.
sy pun kenkadang gitu gak

Fara said...

opie:) iye...fara duk sbng impian...dekat je dgn sbg suria tu. pakcik fara pn ada duk situ

ieta:) klu bgtau dulu...nnt byk soal shopping senyap2 ler

IKLAN