MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Tuesday, September 8, 2009

cuti raya

Ngeeee...mula2 pas aku submit form cuti ni. Big bos aku ngamuk...Mana boleh cuti awal!!! huhuhu..tak kira nak cuti jugak!! tak de la aku cakap cam tu depan dia kang tak de bonus plak. Apa tak nya...aku cuti start 17hb sampai 27hb. Hahahahaha lama giler kan. Nak beraya sakan tau. Pastu dalam meeting puas la bos aku duk bercakap tak boleh cuti awal la itu la ini la. Aku tak kira...aku nk cuti jugak. Unpaid leave pn unpaid leave laa. Akhirnya...big big bos kata ok laaaaa. Huhuhuhuhuhu.....Yahooooo!!!! Lagi seminggu nak balik kampung. Mama aku dah tak sabar nak jumpa cucu kesayangan tu. Korang dh apply cuti ker?
  • notakaki: yey yey yey...nak balik kampung!!!

4 comments:

Siti @ nurie said...

wah wah wah...dpt gak cuti nye..neglat ni...siap paksa2 bos...

ummi said...

Bestnya dapat cuti lama, kita kejap jer. Minggu pertama tu dah keja kut, tp tak tau ari ape lagi start keja. Hukhukhuk....

cik seLamaH KunDang said...

balik yan x??jom set jumpa

Fara said...

cik selamah:) yan dalam senarai wajib!! tak balik mampus tok aku ngamuk sampai pengsan.

siti:) harus ku paksa...klu tak dia yg paksa kita keje awal. hahahaha

ummi:) alahai siannya...kita nk beraya sakan sbb 1st year mama nk beraya dgn cucu dia. thn lepas kitorg beraya kt kl..huhuhu

IKLAN