MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Friday, September 11, 2009

Berbuka @ Holiday. Villa.

Wanita-wanita cantik...hihihihi

Maliki..Faradilah...makan x ingat dunia
Putra...mamam je dari tadi
Makanan..penuh satu meja
Baru sampai...Putra sibuk je nak ambik sudu garfu atas meja tu
Hihihi...ingat lagi keluarga hijau nak ke mana? Ha...ini lah tempat nya. Holiday Villa Subang. Majlis berbuka puasa untuk staff. Boleh di katakan best jugak...sebab semua datang dan bawa famili lagi. Makanan, pada aku biasa jer, tapi kenyang la. Hahahahaha. Putra pun makan tak ingat. Pastu nampak plak swimming pool kat tepi tu. Mula la dia minta buka baju. Ada hati tu nak mandi.... Apapun...best la kami semua malam tu. Mana tau tahun depan aku berhenti ke...ada jugak kenangan dgn korang kan :)

2 comments:

~ As ~ said...

nampak sedap semua...
slurrrppp
puasa...puasa...

Siti @ nurie said...

bestnyer.....kalau company siti yg wat majlis ni, mmg betul2 utk kaki tgn company je..itu pun yg ada pankat..hu hu hu

IKLAN