MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Saturday, February 7, 2009

Tayang gambar lagi

Takut... tak penah naik buai Luzman ni
Meriahnya Jemputan khas berbaju hijau... Potong jambul dia :)
Sila la layan gambar2 ini. Memang best giler

**kak Zu layan je la gambar ni ye:)

4 comments:

IbuKauthar@Salwa said...

Salam Fara..
best & meriahnya suasana majlis ni...
akak selalu wish nak buat majlis camni kat anak2 sbb dulu masa akak baby parents akak buat majlis camni utk akak,ye la anak sulung & cucu sulung,sbb tu merasa..
tp akak takde rezeki lg la nak buat majlis utk anak..insyaALLAH nanti ALLAH bagi la rezeki lebih pd kami utk raikan anak...amin :)

Shais said...

meriahnya....

Mama Adib said...

tu aa meriah betul

Fara said...

memag meriah!!! insyaAllah tahun depan ada lg majlis mcm ni. klu nk buat sendiri2 mesti bajetnya tinggikan. Ni bila buat ramai2 gini jimat skit :)

IKLAN