MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Thursday, February 19, 2009

Kebetulan

Pagi ni aku terima satu email daripada seorang kawan yg juga jiran aku la. Rumah dia atas rumah ku. Tapi aku bukan nk cerita pasal dia (kak eyda). Tapi pasal email yg dia forward tu. Kebetulan mengenai enty aku yg sebelum ni. Pelakon citer S** Q iaitu Marlia n Zaefrul (nama dlm citer ni la). Dalam email ni ada beberapa gambar mereka berdua dan ada juga dgn pelakon lain. Yang pastinya seksi dan seksa ahaks! Boleh ke share kat sini. Tak kena tahan ISA ke??? Hehehe

Dengan bangganya nak bagi tau bunga ni ambik kat "rumah" Kak Rozamimi.

3 comments:

IbuKauthar@Salwa said...

Fara forward la email alergic tu kat sy ok
momluvyou@gmail.com

Mrs NoeL KHairuLniZa said...

As dah tgk gmbar2 tu..ada dlm kat ohbulan.com

Fara said...

kak Salwa...okeh nnt Fara forward.

As...ye ke kt oh bulan pn ada yek. Seksi dan melampau kan??

IKLAN