MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Monday, October 12, 2009

Hari senin yang kenyang...nak tau kenapa?

Hari senin keje dalam kekenyangan. Tapi keje tetap menimbun. Huhuhuh. Ada yang sampai takleh bangun gara-gara open house. Percaya tak? Tak percaya...? Saksikan hingga tamat cerita ini. Hihihihihi...Suspen jerk!!!

Pinjam tempat bos kejap. Laptop i belum siap install perkara berkaitan kerja. Perkara yang di luar kerja semua dah siap. Hahahaha. Jahat.

Penuh kusyuk menyettlekan apa yang patut. Sambil tu sempat lagi berkebun.

Tempat i nun di sana...Tempat yang paling strategik. Nak tau kenapa? Biarlah rahsia...hihihihi

  • Dan inilah pemenang nya. Hahahahahaha.

Kan betul aku cakap, ramai yang tak leh bangun, kekenyangan dan mengantuk dan sewaktu dengannya. Muka tak nampak kan? Yang pasti itu bukan aku. Hahahaha sebab aku yang snap gambar ni. Hihihihi...CCTV rosak kan kan? Kalau tak...?

  • notakaki: hanya kami berdua kat department ni. kalau bukan aku sape ye? takkan bos kot? hahahahaha. (sape yg tau sila kunci mulut)
.

6 comments:

naz ilyn said...

salam... amboiii dasyat betol orang berkerja ni sungguh pandai ambik peluang dan ruang yang ada...hihihi

Fara said...

hihihi...sekali sekala kak.

+ cik pinky boomboom + said...

dem!sempat

Fara said...

cik pinky...sempat la. siap lock pintu lagi hahahaha. geng jahat

~ As ~ said...

bila la cctv ofis aku nak rosak???

Fara said...

As...nak petua rosakkan cctv? PM aku. Huhuhuhuuhu tipu je!!

IKLAN