MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Friday, October 9, 2009

Aku kembali dengan penuh semangat

I'm back today to start my work with full energy ...and good stamina hopefully. Hohohoho...like working in the zoo. Huh!!!! lupakan semua kemarahan, sakit hati dan seangkatan dengannya. Mulakan hari yang ceria... ------------------------------------------------------------------------------------------------- Semalam aku terpaksa dan di paksa EL...kerana putera kesayangan kami tak sihat. Cirit-birit...lemah je aku tengok. Duduk diam, tak nak beraksi seperti biasa. Aku jadi risau. Sakit dia on off. Ubat dah makan...tapi tak nak elok jugak. Semalam, lepas makan ubat...dia tido. Bangun tu, nampak cergas sikit. Tapi still tak nak makan nasi. Makan honey.star dengan kismis je. Malam tadi, aku tengok dia cergas dah. Mula dah keluarkan semua harta karun dia. Penuh kat living room. Rasanya dah OK semalam. Hari ni, aku hantar jugak ke babysitter. Harap dia OK hari ni. Aku bekalkan ubat, pesan kat ibu...kalau Putra muntah, cirit-birit...call je aku. Bukannya jauh pun ofis ni dengan rumah. Boleh nampak je bumbung rumah tu.
  • notakaki: aku, sihat walafiat...mood pn sgt OK :)

5 comments:

hajarus said...

semoga putera akak cepat sembuh sepenuhnyer ek...

~ As ~ said...

wahhh bestnya rumah dekat je ngan ofis... tak risau sgt tinggalkan putra tu...

Fara said...

hajarus...tq dear!!

As...tu la. dokek sangat.

~cik pinky-pinky~ said...

babe.apasal putra kerap cirit sgt ni?due to mknan kt nursery or what??

Fara said...

cik pinky-pinky: aku tak sure...tp dia pn byk terjah open house mkn merapu je. perut tak tahan...

IKLAN