MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Wednesday, October 7, 2009

Aku memang...

...geram gila !!! Macam la kami ni kebulur sangat setakat coklat tu? Makan la sampai muntah!!! Nak beza kan kami kenapa?
  • Bos bangang!!! perangai macam budak terencat akal. Korang cuba pikir...hari ni baru bukak hamper...bagi2 kat staf tapi bos sorang yang bahlul binti bangang ni siap pesan...jangan bagi orang atas. Hello!!!!!!! Kami orang atas ni apa? Bukan ke staff yang berkerja untuk company ko jugak? Nak beza kami org atas dgn bawah kenapa? Manusia macam ko ni, patut la...hisyh nak je aku kabarkan kat dunia. Tapi...tak pe, ko buat kami macam ni. Tunggu la satu hari nanti, pasti ada balasan. Setakat hamper...kitorang tak heran la...tapi, cara ko sebagai bos memang kitorang tak respect langsung.

  • notakaki: nak bayar duit baju raya pun, ngamuk macam singa betina tak makan setahun. baju raya pun guna duit company. gilaaaaa.

2 comments:

Si PenuliS said...

uish..sgt mrh kelihatannya

Fara said...

sangat marah pada saat dan ketika menulis...tp har ni dh ok skit...oh ku musykil si penulis pulak?

IKLAN