MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Wednesday, August 11, 2010

Mari menggedik bersama

Kami...iaitu, Papa, Mama dan Putra bergedik santai bersama dengan ibu chot and family ke i City. Hihihi....
Sebenarnya, mama dgn Bff ni je yang terlebih gedik. Huahuahua...anak2 and En. Suami relax je.

Ekceli kitorang dah penah dtg i cty ni, tapi memandangkan puan Echah yang teringin sangat nak datang mama pun join sekali la ;) Tapi best sangat pegi ada geng...takde la malu sgt nk berposing bagai. Hihihi....

Jangan muntah pink pulak layan gambar kami ni tau...


The pictures tell the truth  ~ yeay!!!

Ada rasa loya nak muntah ker...? Hihihi.....
Ini lah salah seorang bff mama merangkap roomate. Tu dulu, skg dia dan saya dh ada roomate masing2. Hahahaha...Tapi dia dah ada dua handbag, manakala saya baru satu =)




  • notakaki : promote kengkawan....apa salahnya kan. kiranya saya ni testimonial jugak la kan...

2 comments:

Ku Tak Sempurna said...

tak pernah smpi i-city lg... tp tgk gmbr2 ni, kiranya dah sampai la kaaann

;D

Fara said...

KTS: umpama dah sampai...skg ni masuk mahal tau. dulu sehengget je. skg ni sepoloh hengget tau. padahal nk tgk lmpu je pun.

IKLAN