MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Sunday, August 22, 2010

Berbuka sorang2 jugak hari ni

Hari ni buka pose sorang2 lagik. En roomate masih kena handle function kat Bangi nun...Memang tersangat malas nak masak...Dah pukul 5 lebih baru masuk dapur sambil mengintai kat peti ais ada apa yg boleh di masak. Dan yang paling penting...paling senang nk masak. Hihihi

Talapia berlada
Ayam Kuzi...panas kan je...en suami bw blk smlm ;)
Kacang panjang + telur
Mee bandung....(jiran pulangkan mangkuk...)
Mee bandung...yummy
Sedia untuk di makan

Banyak jugak kan atas meja saya tu. Sila abaikan set pinggan saya yang bercampur tu. Hihihi..Saya cuma masak ikan talapia dan goreng sayur je. Pastu panaskan ayam kuzi tu. Last2 saya hanya makan mee bandung je. Nasi belum makan lagi. Kenyang dah...Tu ayam dua ketul tu Putra punya dgn sup.

Kejap lagi encik roomate saya balik, kalau dia nak makan nasi saya tumpang sekaki, kalau tak makan nanti sahur...senang, tak yah masak dah.

7 comments:

Ena said...

wahhhhhhh..

syoknyer bertukar2 juadah.. ;D

Fara said...

kak ena: biasa la bulan pose...fara mmg suka masak lebih pastu bg jiran...dorang pn suka hntar2 juadah berbuka ni. sharing is caring ;)

kira sedekah jugak tu kan...;)

syariza09 said...

alahai..mosannya bila buka posa sorang2. sib baik ada ank bujang tu. ok la tu masak 2 jenis jer, tp bila hidang ada banyak pula lauk pauk :D

Ku Tak Sempurna said...

telur goreng takde??

bulan2 posa ni, kicap ngan telur goreng pun sodapppp

;D

hihihi.. dasar anak dara pemalas! :D

Fara said...
This comment has been removed by the author.
Fara said...

riza: ye la kan nasib ada si kecik tu....ada jugak peneman....kat sini mmg jiran2 suka bg juadah. sbb tu masak sikit tp bila nk berbuka penuh meja ;)

tks: telur....mmg dasar M. hihihi

Ietams said...

fuyooo!
buka sorang pun kemain meriah

IKLAN