MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Tuesday, May 25, 2010

Ahad pulak



Ahad...kemana kami? Hurm...cadanganya nak berehat di rumah. Tapi  mana mungkin kami ni tak keluar. Tapi hari ni keluar bertujuan...mencari rumah sewa baru. Huhuhuhu........hari ni kami ke area Damansara Damai. Tinjau ke Apartment Saujana. Lagi pun bff mama kan baru je pindah masuk rumah baru kat sana. Sebab tu kalau kita pindah sana rasa ok sikit...sebab ada geng ;) Tapi belum ada rezeki daaaa...banyak rumah kosong tapi takde contact number. Dorang ni...banyak betul duit yer. Beli rumah biar je kosong.

Apsal lak kita kena pindah yer...? Sebab rumah yang kami duduk sekarang ni dah nak jual. Papa tak jadi ambil rumah ni sebab mama rasa kureng berpuas hati dengan masalah-masalah luaran dan dalaman. Biasalah rumah bawah ni...kotor. Macam-macam bau ada. Antara sebab lain, mama dah serik bila kes mesin basuh mama rosak terkena asid....dan lain-lain sebab lah. Tak bisa di nyatakan di sini secara terperinci, takut ada yang kecil hati pulak.

Mama ada jugak cari kat area Subang ni, tapi belum jugak berhasil. InsyaAllah kalau ada rezeki, kita pindah dlm sebulan dua lagi. Nak balik Kedah tolong maktok ? Mama betul2 belum bersedia. Kalau terpaksa jugak bila maktok dah buka kilang tu nanti, baru mama akan pertimbangkan. Tapi kalau boleh minta maktok Putra handle dulu...bila sampai masa mama sangat di perlukan baru lah mama akan korbankan segalanya. Tapi mama rasa maktok Putra Ok lagi...hihihi.

  • notakaki: sesiapa nak sewa rumah sila hubungi saya.

2 comments:

aZuRa AhMaD said...

fara nk pindah umah ka...cari le umah sewa yg puaskan ati kita...kalau dpt tuan umah yg ok...lg bagus..kak zura dulu smpaikan tuan umah kt kgr cam tak nak lepas..bila kami nak pindah mai sg. petani..dok umah yg dibeli..depa syg sungguh kt kami..tuan umah tu pon baik..sbb tiap bln gaji ja terus kak zura byr...selalu by hand..nanti kalau ada apa2 prob..senang nak bgtau...

Fara said...

kak zura; nak pindah...sebab rumah ni tuan rumah nak jual. dulu plan nak ambik tapi bila fikir2 banyak yang tak sesuai...terpaksa la cari rumah lain

IKLAN