MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Monday, November 10, 2008

Tag

Kahkahkah...br lepas mandi ni. Rambut baru i tu, hehehe tak sikat lg tau. Kena plak tag dgn ita. Jadilah rupa ini. Ambil pun guna webcam je. Betul ita, kalau kena ambil full page body lagi haru, hehehe.
Law & Order
1. Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now
2. Don't change your clothes, don't fix your hair...just take a picture
3. Post that picture with NO editing
4. Post these instruction with your picture
5. Tag 10 people to do this :- Mimi, Shais, Lin, Ammie Arif
Nak tag sampai 10 mcm ramai sgt, cukup yg tu dulu.
kawan2 yang di sebut, sila la ye...buat jangan tak buat.

8 comments:

Arif Iskandar said...

alamak..ammie kene tag la ngan mama putra nie..aci tak kalu tak wat..hehhehehe..

rambut baru kemas..pendek, senang diurus, takla asyik kene tarik rambut ngan putra yea tak..hehehhee...

::Umi Sufira:: said...

Alamak! kena tagged!! Susahnya tagged ni..camno nak amik gambar sendiri kat tempat kerja nih..kikiki..kenalah pending dulu ini tag gamaknya..=D

ummi said...

Fara, nk tgk kt ne tag yg Fara suh wat tu? Kita ni buta IT ler... Maap yer...

Fara said...

ammie Arif,
Tak aci la...mmg pn rambut pendek senang skit, potong pn sbb Putra sllu tarik2 la.

Ala LIN...celik2 kan la kebutaan IT mu itu, hehehe :)

Mimi,
Pending pun pending la...janji buat jugak, Hahaha

Shais said...

alamak...payah nie, malu pun ada. kalo tak payah buat....boleh ker...kira boleh la:)

Ietams said...

tomeyy..tomey.. mcm budak sekolah..

Opie said...

hi farra...dah buat rupenye...baru je saya nk tag balik...hehehehhe

Fara said...

opie,
hehehe muka sy cm kanak2 riang je

IKLAN