MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Sunday, November 9, 2008

Ronda2 Sabtu Ahad

Assalamualaikum... Hari Sabtu dan Ahad papa bawa mama dan Putra pegi jalan2. Kita ronda-ronda, pegi shopping2, makan-makan. Pagi Sabtu tu papa keje, papa balik tu rehat kejap pastu baru kita keluar. Kitorang ni kalau hari cuti je mesti nak berjalan. Mula2 tu mama ajak papa rehat je kat rumah. Tapi papa kesian kat Putra, mcm boring je asyik main playground depan rmh, papa bawa la keluar jalan2...Mama sebenarnya tak plan nak gunting rambut, tapi tetiba je rasa macam nak gunting bg pendek. Lgpun rimas la...Skg ni rambut mama dh pendek, hahaha mcm rambut papa je. Papa bawa kita makan satay kat Meru. Sedap...masa mama duk Meru dulu selalu la makan satay kat situ. Pusing sana, pusing sini hari pun malam. Yelah keluar pun dah petang. Hari ni (Ahad) kita keluar breakfast kat kedai. Mama mkn lontong papa mkn nasi lemak. Pastu terus gerak ke Meru lagi. Nak mkn satay lg ke? Taklah. Kita pegi rumah pakcik mama. Tadi duk borak2 rumah pakcik mama sampai petang la jugak. Balik rumah, mama masak ala kadar je. Esok hari baru minggu baru. Kenapa la kalau monday je mama pulak yang terlebih blues, papa relax je. Hehehe.

2 comments:

Ietams said...

nanti jgn lupe buat tag yerr..senang jer.. :P

Fara said...

hehehe... :)

IKLAN