MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Tuesday, July 21, 2009

Putra - 18 bulan

Anak sulung ku...(apakah, ada adik lagi ker??) dah genap 1tahun 6bulan. Semakin bijak...semakin cergas, semakin lasak...dan seangkatan dengannya. Tapi masa pegi imunisasi hari tu. Berat dia naik teramat lah sikit. 0.2kg saja. Owh, apakah? Makan...so far ok. Laju...apa yang kita makan semua dia makan. Paling peberet ialah karipap, okeh! Mama sungguh kuciwa bila nurse tu kata..."anak awak ni dah masuk line kuning..." Korang tau kan apa makna nya tu?? Huhuhu...sungguh aku sedih. Kalau boleh nak sangat anak chubby mcm my hubby tapi...?? Ekcali, badan Putra ni mmg sentiasa panas. Kalau orang yang tak penah pegang dia, sure ingat dia demam. Tu pasal badan dia susah nak montel. Whatever!!! Yang penting dia sihat...cergas...cerdas...(pujuk diri sdri...)
  • notakaki: dah pandai ngamuk...mn la dia belajar nih

4 comments:

Ietams said...

ku pernah melalu saat itu.. takde border² nye pon, terus dlm line kuning.. huhuhu janji supportive utk anak.
mase umo cenggini dia tgh meng aktif kan diri.. nurse pung pang² saya buat bodoh jer.. tengok anak sihat & cerdas, alhamdulillah

Fara said...

huhuhu....betul tu. biar anak sihat dan cerdas...

Opie said...

abes la mak die...putra dah pandai mengamuk dah...jgn sampai bertukar jadik transformers dah la

Fara said...

kak opie:) bukan putra bertukar jd transformer...mama dia yg bertukar, hahahaha

IKLAN