MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Tuesday, July 7, 2009

Duit baru ker?

Sungguh aku memang perak tak pernah tengok duit 50 hengget ni...sungguh ketinggalan. Apa nak buat...tiap kali draw asyik kuar duit 50 hengget biasa tu jer. Korang ade ke note 50 ni? Ni duit baru ke ape ha? Sungguh ku tak tahuuuu....
notakaki: duit ni bos aku bagi unt masuk petty cash...huhuhu nk tukar, tak sempat dah di sambar si Malikut Maliki

7 comments:

xAr said...

aik.. pelik bebeno...
xpenah lak nengoknye..
ni duet btul ke duet palsu?? hik3

mo0ney said...

aku pun xpenah tgk wei..duit baru ker?

Fara said...

xar:) duit betuiii. sah diperlakukan dgn nilai...
tak penah tgk kan?

muni:) aku pn tertanya-tanya, duit baru ka? tp big bos aku kata dh bersepah kt luar...aku 1st time aku jumpa

kata-kata said...

la ..kak ooi.. dah berkurun duit ni keluar ..i think most a year since 2008... this 50 bulk time baru keluar wahhh teruja nak simpan sekarang biasa ajee...tapi jangan depositkan duit ini sebab atm tak accept tau....

~ As ~ said...

duit baru ni... As dah tgk awal tahun lepas lg dah edar..

Fara said...

kata-kata :) ye ker...sungguh ku memang ketinggalan, hahahaha. excited nak simpan...tp dh di kebas org. huh.

as:) tu la pasal As...aku ni selalu terlewat tau., huh. Kuciwa dgn diri sdri.

c-idah said...

xpernah tengok pun!!???!!!

IKLAN