MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Friday, October 8, 2010

Please...

Guys...nak minta opinion.

Rasa mcm nk "lock" rumah ni. Atau tukar url. Atau macam mana...?Sebab ada "penyibuk" dari dulu dan selamanya duk mengintai. Bukan saya tak tahu selama ni, tapi buat2 tak tahu je. Ye la kalau dia setakat membaca dan blah tak kisah....ops, nak komen tak boleh. Hahahaha....tapi bila dah baca dia selalu PERASAN saya menulis untuk menunjuk2 dan tuju kepada dia. Padahal saya langsung tak de masa nk ingat pasal dia.  Sape dia pada saya...? Hahahaha. Sendiri mau ingat haaaaaaaaaaaa.

Apa yang saya nak menunjuk pun saya tak tau. Apa yg saya nk cerita pasal dia pun saya tak tau. Ermmmmm.....meroyan dah tu.

Yang penting SEMUA dalam bloglist saya tak terlibat. Orang lain,ok. 

4 comments:

シェラサン said...

uikss.. bahaya..
sapekah yg perasan terlebih santan tu? hmm.. :(

-shela

Fara said...

hahaha....makhluk halus kot dia tu

Joe's Babe said...

kat blog pun ada kaki skodeng yer? hehehe. buat bodoh jer dengan orang macam ni. kat blog akak tu ada jugak orang hantar comment bukan2 n very the rude tapi sebab dah buat filter dulu takderlah publishnyer. simpan jerlah dalam hati, doakan orang ni lebih beriman dan bertaqwa serta tidak bersangka buruksss. :D

Fara said...

betul kak...kaki skodeng ni mana2 pn ada. tp dia nk komen mmg xlepas punya. hahahaha....

lantaklah dia nk baca n perasan kan. tp klu boleh nk sgt dia berubah. jgn sllu rasa org lain xkena.

IKLAN