MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Friday, October 22, 2010

Anne Ngasri selamat melahirkan anak ketiga

Berita baik buat keluarga Anne Ngasri, beliau selamat melahirkan anak ketiga, baby perempuan pada pukul 3 malam tadi bertempat di Hospital Tawakal, Kuala Lumpur. Walaupun disambut dengan berita gembira, namun ada sedihnya juga. Kalau anda masih ingat, suaminya telah melafazkan cerai talak 3 buat Anne Ngasri semasa bayi tersebut masih dalam kandungan. Kalau mengikut hukum, maka jatuh’lah talak cerai dan bermula tempoh edah Anne Ngasri.
Bagaimanapun, Wafi (bekas suami Anne) masih melaksanakan tugasnya sebagai seorang gentleman dengan membawa Anne ke hospital, dan dia juga yang iqamat-kan bayi perempuan tersebut. Menurut sumber, emak Wafi turut hadir sama untuk menjaga Anne selama beberapa hari di hospital.
Kesian pada anak-anak yang masih kecil, dan belajar’lah tolak ansur sesama pasangan. Amin.

credit : ohbulan

3 comments:

hajarus said...

tahniah utk anne... :)

Ietams said...

tahniah anne,
dlm mase yg sama, kesian pada anak² yg masih kecik tu..
kesian juga kat anne..

syariza09 said...

kesian kt Anne...muda lg dh tempuh saat2 mcm ni

IKLAN