MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Monday, February 1, 2010

Sakit pinggang

Assalamualaikum.... Hari ni orang Wilayah semua bercuti kan? Seronoknya... Aku sepanjang hujung minggu lepas sibuk. Memang padat sangat dengan aktiviti. Yang paling terasa sangat ialah aktiviti membasuh. Memang menduga kesabaran. Korang kan tau, mesin basuh aku dah gone with the wind rosak. nasib baik la ada pembantu...Nak tengok pembantu saya yang rajin??
(Amaran: jgn tengok lama-lama. pembantu saya seksi, tak tutup aurat lagi..)
Hihihihi...inilah dia pembantu kesayangan saya yang setia membantu saya. Mula tu memang saya yang basuh, tapi letih la dah berapa trip kan. Abang pulak offer nak tolong...tapi sian abang lepas siap basuh je dia mengadu sakit pinggang. Hahahaha..saya pulak cramp paha ni.
Cuba la tengok yang bersidai tu. Entah bila nk kering...Dah tak ada ruang nk gantung
Kat grill pun terpaksa sidai...
Yang ni pulak menunggu turn untuk di basuh....
Sori la dah tak larat....
  • notakaki: dugaan semua ni. pasti ada hikmah...

8 comments:

P A U L I N E said...

LOL.. take care yeah.... =)

sweet family ^^

cik selamah kundang said...

nk buat camtulah kt usband nanti

Ena said...

nasib baik ader yg nak membantu.. lau ena tu.. hu3x..

Fara said...

pauline: thanks...

Fara said...

cik selamah: jangan...jangan tak buat...hahahahaha


(ini bukan kes penderaan , harap maklum!)

Fara said...

ena: mmg bernasib baik...

~ As ~ said...

klau laki aku...mmg tolong tapi pakai mesin...huhuhuh

Siti @ nurie said...

teringat masa baru2 kawin...semua brg tak de...menyentallah tetiap hari..kene lak, hubby gi keje kai suar jeans..cm nak nangis je...

IKLAN