MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Thursday, February 18, 2010

Akhirnya...

Memang kisah kami ni tak boleh di jangka...asal nak gerak je jadi. Mulanya plan asal memang kami takkan kemana-mana nak duk rumah je sepanjang 4 hari cuti CNY. Jadi hari Sabtu tu kami keluar awal pagi pegi sarapan kat luar. Memang dah biasa sarapan kat luar kalau hari cuti (nmpak sgt la pemalas aku ni kan) Dah siap sarapan saje je la jenjalan...pusing2 Shah Alam. Cari apa yang patut. Pastu pusing2 ke Kota Damansara pulak. Dah penat pusing2 duit pun agak dah semakin berkurang gerak la balik ke rumah. Duk je la kat rumah melayan TV. Mood nk berkemas nk mengemop semua gone. Tak tau kenapa...mungkin bila duk kat sliding door tu tengok parking banyak dah kosong hati pun mula la berlagu sayu. Alahai mengada tul. Petang tu keluar lagi pegi cari rojak kat Subaidah KD. Herm... Hari Ahad pagi tu keluar breakfast jugak...pastu suami ajak jenjalan ke Tanjung Malim. Saje nak abiskan minyak kete la tu. Dah boring duk rumah. Last2 bukan ke Tanjung Malim...ke Teluk Batik jadinya. Nak terus ke Pangkor tapi penuh...pastu terus je menuju ke SINI. Best walaupun jauh sangat perjalanannya...Tapi malang orang yang di cari tak jumpa..hanya Grand Livina nya saja. Memang bukan rezeki kami nak bermalam kat situ. Tapi tak per...next time will come again ;) Korang tau akhirnya kami sampai ke mana....? Cuba teka. Hihihi...
  • notakaki: perjalanan yang sungguh jauh tapi membahagiakan walaupun keletihan ;)

4 comments:

~ As ~ said...

tulah aku selalu ckp ngan hubby, best duk semenanjung , naik kereta je blh pusing tanah malaya....

Fara said...

AS : tempat ko pn best byk pulau...aman nya

Ietams said...

wahhh! bestnye
tetibe je dah dpt signboard ke utara

Fara said...

ita : tau xper. last2 sampai kg jugak...hahahaa

IKLAN