MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Friday, June 26, 2009

Sila la klik kat "sini"

Korang, tempat tinggal korang ade ke buat majlis hari ibu ker, gotong - royong ker...? Hihihi soklan mcm poyos je kan? Best tau kalau tempat korang ada buat macam2 program macam kat tempat aku ni. Tapi kena korban la sikit hujung minggu nak pegi join semua aktiviti tu kan. Kekadang tu kena la basuh baju malam...sebab esok pagi nak bangun awal nak join apa yg patut. Macam aku yang ada anak ticit ni...lagi la kena dukung anak, nak layan karenah dia lagi, jap gi dia plak berjalan ke sana sini. Kena kejar la dia lagi. Huuhh!! penat. Tapi demi nak bermasyarakat...aku buat tak kisah je la semua tu. Ape yang penting...dapat join n tau ape program dan dapat la mengeratkan silaturrahim sesama kami. (cewah!! ayat... sape gelak aku ketuk kepala)

Yang latest ni kitorang buat gotong-royong. Tapi kaum bapak je la...kaum ibu tak mampu nk angkat berat2 kan. Kaum ibu, malam ni...ada meeting untuk program hari Ahad ni. InsyaAllah...kalau Putra tak tido mesti aku join sekaki. Nanti ku snap gambo yer. Tak pun korang rajin kan la melawat kat sini.Macam - macam ader...Hihihihi (poyo lagi).

Sekian, aku nak buat keje. Sesungguh setengah hari ni ku dah makan gaji buto. Ampun bos!!!

notakaki: malam ni meeting. huhuhuh esok keja plak

3 comments:

kata-kata said...

hi fara ...google punya google nampak blog kamu ...

wah sekarang dah keje mamaputra ni ...

nice blog...

kata-kata said...

i try to send u my comment tapi tak approve pun ....

Fara said...

hihihih....terjumpa lak jiran yer. kecik jer dunia kan?

IKLAN