MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Friday, December 12, 2008

Bercuti kat PD

Saje nk tepek gambar masa gi holiday last week. Memang tak de plan pun nk bercuti tetiba je papa tu nk berholiday plak...Ingat nk gi Pangkor tapi memandangkan cuti pun ciput so pegi yang paling dekat je la. Klu cuti lama lagi best balik kampung.
So Port Dickson jadi piihan. Dah tak plan bagai, kena plak hari cuti campur lagi cuti raya so org memang la ramai, hotel pun byk yang penuh. Hajat hati nk kat Selesa Beach Resort...tapi penuh jugak. Seri Malaysia pun Ok harga pun Ok sesangat.
Tapi tak best la bercuti time gni...hujan je. So tak dapek la nk bermandi manda kat pantai. Sekadar jenjalan kat PD, n Seremban je la. Selebihnya tido kat hotel. Hahahaha!!!!
Anyway seronok la jugak dapat bersama dan melayan 2 orang hero hati ku itu. Hehehehe...Ole2 untuk kakzu, abg faisal n awra semestinya ada. Yang lain, sorry...next time Ok?

2 comments:

jejaka said...

best ke pegi P.D tu? Seronoknya kamu sekeluarga bercuti kat P.D ya. Banyak duit boleh lah pegi kan Fara?

Fara said...

mmg seronok....sesekali bole la.

IKLAN