MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Monday, October 6, 2008

Cerita 6 Syawal

Huhuhu hari ni papa dah start keje. Boringnya kena duk kat rumah dengan Putra je. Papa pn bukan main "bercinta" lagi nak bangun pagi tadi. Mood raya tak abis lagi katanya. Putra pun meragam awal2 pagi nak papa dukung dulu. Amboi... Hari ni baru 6Syawal tapi mama rasa badan ni macam ala ala kembang gitu. Macam mana ni...ada banyak lagi open house nak p ni. Next week rumah acik Sabariah, next week lagi rumah atok usu. Kalau macam ni konpem naik berkilo-kilo jadinya. Hahaha...tak pe lepas habis raya slim balik kot. Hmmm tadi mama dapat call dari papa ada berita gembira katanya. Papa dapat offer baik ...Alhamdulillah rezeki anak la tu. Insyaallah kalau confirm papa terima offer tu kita celebrate la. Doakanlah yang terbaik buat kami ye. Oklah mama nak siapkan makanan kejap lagi En Chef balik nak makan. Mlm ni mama masak asam pedas ikan kembung dengan timun, dan sayur buncis.

1 comment:

::Umi Sufira:: said...

Fara, setuju2...semalam saya timbang pon berat dah naik 2kilo...hari raya makan tak hengatnye..kekeke..la ni kena control balik makan..takut lepas raya kang tak turun balik lak..ehhe!

IKLAN