MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Saturday, October 29, 2011

Langkawi lagi










Salam Sabtu kawan2....
Saja nak show off gambar kt Langkawi.
Tak de mende pun....
Sila jangan menyampah yer :)

Bukan ape...hati ni terkinja-kinja lagi nak ke sana.
Alasan....
Hari tu tak sempat shopping.
Teruk kan saya?
Sedar diri pun

Mata, hati, jiwa, jantung, limpa semua lah...
Duk terbayang-bayang lagi, Vision, Luminarc,
Idaman Suri, HIG...aduh!!!

Sekian.

~syoh syoh....tak nak membazir....bertahan la hati~

4 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

lama sebenarnya akak tak ke langkawi, plan nak kesana bulan november nanti, harap2 menjadi plan tu

Ietams said...

kalu ke langkawi, memang teringin-ringin nak pergi lagi kan..

Fara said...

Mamasyaza:yer ker...tapi kan org langkawi kata, klu nk dtg langkawi jgn bulan 11-12 hujung tahun sbb kan ada LIMA dan cuti sekolah. Harga melambung-lambung.InsyaAllah Fara pun ada plan nak pegi juga dlm bulan 1 atau 2. hihihihi

Fara said...

ieta: tu la pasalnya...teringat lagi nk pegi. padahal dulu2 skolah kat sana. hihihihihi

IKLAN