MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Sunday, September 18, 2011

Bosan + Kelat

Ermmm busan ler ujung minggu ni. Banyak sangat open house yang tak leh pegi. En roomate saya tu sibuk keje. Almaklum la dia nak belikan bini nya ni banglo 15 tingkat kan? Tak per la....saya tak kisah pun. Dah faham sangat keje dia tu. Dulu bole la asal sabtu ahad je cuti. Asal public holiday je cuti. Sekarang tak derrr maknanya. Tapi saya tetap happy, sebab En roomate saya sentiasa akan buat kami anak-beranak happy selalu =) Tq papa.

Ops! Melalut sudah mak ninot ni....pasal bosan tadi kan. Yer la, busan le...jiran2 ahli mesyuarat ketupat tingkap sume takde kat rumah. Dorang pun pegi open house agaknya. Kalau asyik buat ketupat mana sedar hari dah maghrib kan? Hihihihi...Cepat je masa berlalu.

Makanya duduk rumah melayan karenah anak2 je la. Sambil2 tu layan fesbuk...belog...resepi. Cadangnya nak buat kek. Tapi bahan plak tak cukup. Huh!!! Esok nak bawa indah g klinik. Kena  cucuk 3 bulan. Nangis la anak mama tu esok...

Semalam dah siap2 nak pegi open house. Papa janji balik awal tapi last2 balik lambat jugak. Budak busuk ni dah siap, pastu mama kata tak jadi pegi la...papa lambat balik. Terus buat muka gini...


Mama pujuk2 dia cakap nanti papa cuti kita pegi jenjalan


Baru la ada senyuman. Tu pun kelat. Tak ikhlas. Terpaksa.

Ok nak babai dah ni. En. Roomate kita dah balik. Baru je sampai. Arini ni dia tibai o.t sampai 8 jam.
Sah la nak belikan bininya ni banglo 15 tingkat =)

^__^
@ 11.55pm Ahad

2 comments:

Ietams said...

kami anak beranak pun selalu macam tu,
janji utk keluar susah nak
ditepati janji..
ade aje delay masanya,
almaklumlahh.. incik suami nak belikan isterinya banglo bertingkat² kan.. muahahahaha.. serope le kite..

Fara said...

ita: sekapal la nmpaknya....nnt dpt la kita banglo bertingkat-tingkat. org lain ader...?(ayat sedapkan ati) hihihihi

IKLAN