MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Tuesday, July 20, 2010

Adakah kau penyebabnya...?




Hahaha...gelak jahat. Inilah penyebab kenapa aku sakit gigi. Oopps!!! Tu la sapa suruh takut nak jumpa dentist. Padan ler. Bising en suami. Dah tau sakit gigi sekali rembat sampai dua. Agak2 la kot yer pun. Mana ada...gigi ni memang dah sakit sebelum makan coklat ni. Ala lepas makan gosok lah gigi kan. Lagipun next week memang nak gi dentist pun. Kalau berani...hihihi



Oh keberanian marilah kau. Makkkkk nak balik jumpa dentist dengan mak. Dasar anak manja mak.

7 comments:

cik selamah kundang said...

ceh.dah ada baby kot.

Ietams said...

sedap makan coklat kan..
asyik..

Fara said...

cik selamah: i mmg dh ada baby pun. dh besar pun itu baby. hihihi

ita: mmg sedap....sakit gigi lagi sodap. hahaha

Tasbih Alam said...

Salam ziarah dan salam ukhuwah kepada pemilik blog yang indah ini..
Moga kita dapat saling kunjung mengunjungi antara satu sama lain untuk mengeratkan ukhuwah sesama blogger...

Fara said...

tasbih alam : salam...kenal, terima kasih sudi singgah ;)

Ena said...

nasib baik su bukan antu coklat.. tapi sesekali rembat memg layan! heheh

Fara said...

kak ena: sedap wooo. kan?

IKLAN