MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Wednesday, December 30, 2009

Tetiba...

Menginsafi diri seketika... tetiba tengah busy dengan kerja yang menimbun ni boleh plak aku teringat kat singki rumah aku ada pinggan + cawan yang dah 2 hari tak basuh!!! Adehhhhh!!! Mesti korang pikir...apa la si Fara ni buat sampai 2 hari tak basuh pinggan mangkuk. MasyaAllah. Citer nya macam ni. AWAS CERITA NI MUNGKIN PANJANG BERJELA Semalam (30/12/2009) aku balik je dari ofis...mandi, solat pastu terus keluar pegi makan kat Kedai Abang Lan (nasi lemak ayam goreng berempah). Fuh!!! Aku balik keje kan pukul 6.00 tu pun bukannya sharp 6.00 keluar, bos ada...kena la kipas skit. Dah siap makan gitu-gini, terus gerak ke Meru...rumah kakak angkat aku. Suami dia panggil abang minta tolong merinate daging kambing. Dorang nak buat BBQ. Besday anak jiran kakak angkat aku hari ni nak panggang kambing sekor. Dah sampai Meru tau je la...sambil abang buat keje, aku dengan kak Nab apa lagi..borak la. Putra pun sedap je tido. Rancak la kami bercerita-ceriti. Tengok jam dah kul 11.00 malam. Hahahah...gerak balik Subang. Sampai rumah terus pengsan.
  • Macam mana plak dah 2 hari tak basuh???
Hari sebelumnya tu...(29/12/2009) Balik keje terus menggedik ke Giant Kota Damansara. Beli barang untuk merinate daging kambing semalam tu. Dah ke situ...mata pun meninjau ke lain. Tak sedar, jam dah pukul berapa...balik rumah, letih terus tido. Hahahahaha. Tak senonohkan laki bini macam tu. Harap-harap balik jap lagi singki clear, sbb encik hubby balik awal tadi ;)
  • notakaki: apa nak jadi dengan aku ni???
update: hampeh laki aku pun tak basuh. aku gak la yang kena ;(

6 comments:

hajarus said...

ujung2 tahun ni fara memang ramai yak busy sesangat ngan agenda tersendiri... harap la hr ni dapat clearkan singki tu yer.. :)

cik selamah kundang said...

pinggan kot wei...2 org pun penuh.gilak la

Ietams said...

saya yg membace pun rase penatnye dgn kepadatan aktiviti mu itu, fara

Fara said...

hajar: tu laaa busy memanjang la

Fara said...

cik selamah: mmg penuh. pinggan, mangkuk, sudu, cawan...huh!!

Fara said...

ietams: tau xpe. yang melaluinya lagi la penat.

IKLAN