MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Monday, December 28, 2009

Sampai juga

Cuti 3 hari tiap2 minggu di bulan Disember...dah tak tau ke mana nak berjalan. Mana taknya, tiap2 minggu cuti panjang. Minggu pertama cuti, balik kampung...kampung Meru je. Hihihihi. Minggu kedua, duk rumah...mengemas, mencuci, dan segala yang berkaitan lah. Senang cerita, jadi bibik 3 hari tanpa gaji, tapi berkat, InsyaAllah ;). Dan minggu lepas...hari Jumaat, melapuk je kat rumah sebab belum gaji. Huhuhu...plan nak balik Kedah pun cancel. Tapi hari Sabtu tu....kitorang ke Seremban. Hihihihihihi... Bukan nak ke seremban pun, tapi sesat sampai ke sana. Cadangnya nak ke Nilai 3. Cuci-cuci mata. Tapi duk sembang punya sembang si suami dan isteri yang bahagia tu...terlepas pulak simpang ke Nilai. Hahahaha...Lajak sampai ke Seremban. Pusing balik ke Nilai ikut jalan bawah ikut Labu. Tapi sampai la jugak ke Nilai 3. Beli apa? Malas nk cerita sebab belum gaji, hihihi. Boleh la...penuh kereta comel ku ittew. Tapi kan, masa kitorang on the way tu...hari pulak hujan. Boleh kata ada 5-6 eksiden. Jalan pun jammed. Bukan sebab eksiden, tapi sebab keprihatinan rakyat Malaysia nak tengok...
  • notakaki: minggu ni nak ke mana pulak? "roomate" ajak balik kampung.

5 comments:

Ena said...

heh3x.. memg rakyat M'sia ni sungguh prihatin bile ader apa2 kemalangan.. sampai berderet2 kete cecah 2-3 km.. :)

cik selamah kundang said...

sbb hang tumpang prihatin jgk kan?

Fara said...

cik selamah: aku la orang paling tak perihatin bila bab eksiden ni okeh? klu bleh sampai je tmpt eksiden tu nk laju2 jalan. tak mo tgk ape2.


ena: tu la pasai...jln jammed giler ingt kan apa. eksiden seciput je.

Ietams said...

amboi.. telajak sampai ke semban..
pi jalan mane

Fara said...

ieta: xtau la cik abang tu...suka ati dia je...ke seremban. ingt nk terus ke PD. ;)

IKLAN