MY EVERYTHING

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers

SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

Monday, November 1, 2010

Uweekkkkkkkk.........uweeeeeekkkkkkkkkkkkkk

Tuan tanah kedaung kureng sihat...InsyaAllah tahun depan bulan June baru sihat agaknya ;p Lapar...tapi xder selera nak makan. Tapi bila time boleh makan memang saya akan makan tak hengat. Alhamdulillah tak buueeeekkk, cuma loya2 je. Tu pun boleh buat saya tak lena tido. Sebab perut n tekak rasa tak selesa.

Kalau nak masak memang kirim salam la cik yah....langsung tak boleh masuk dapur. Bau nasi mendidih pun saya dah lari masuk bilik tutup pintu. Ermmmm.....tapi kali ni better than Putra dulu. Lagi teruk waktu tu, langsung tak boleh makan. Asal makan je semua keluar balik sampai la perut 6 bulan baru ok sikit.

Skg ni rasa kesian kat en roomate saya dan Putra. Sebab saya tak leh masak, en.roomate memang tak suka makan kat luar. Putra pulak tengah "makan" tapi mama tak bleh masak, terpaksa la makan roti je :(


12 comments:

hajarus said...

lau camni en roomate kene jadi mr. mama la wat sementara waktu... hehehe...

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

sabar la.. moga2 sihat slalu..
bby girl kot kali ni.. asik uwek uwek :)

cik selamah kundang said...

hang mengandung lg ka?

Fara said...

hajar : ye la...terpaksa. tp kesian jgk sbb dia pn penat keje kan.

Fara said...

kak yana: yer ke......tak kisah tp klu betul mmg hepi sgt dpt sepasang

Fara said...

csk : yela makcik....thn dpn sediakan lebih sampul duit raya tau. kami dh mendahului hang.......hahahahah

syariza09 said...

alahai cian putra, en roomate kena masuk dapo ler jwbnya, ajar yg simple. wat bubur nasi kt putra pn ok gak tu

Fara said...

riza: putra xnak bubur nasi...demanding btul la bdk tecik ni. td papa dia bawa blk mexico rice...

MAMASYAZA said...

akak singgah umah fara pulak, tq singah umah akak n tinggalkan jejak. akak ingat masa akak kecik2 dulu, tokumi preggy muntah teruks, sampai 9 bulan, sampai owang dah baca yasin, sedih sgt, ingatkan tok umi dah nak meninggal. hari2 tok ayah masak sardin utk akak, takleh lupa peristiwa tu

Fara said...

mamasyaza: tq kak sudi singgah....mmg teruk fara ni klu pregnen. nasib la kak.......harap2 xlama la.

Akhak aka Mem Besat said...

tahniah fara...
akhak baru blajo wat blog..sudi2 la singgah n beri tunjuk ajar...tq

Siti @ nurie said...

wah...tahniah1....mu selalu ilang...rupnyer peknen ye..

IKLAN